Komentara: 0
Pregleda: 2099

"Alex dan" na Otvorenom Univerzitetu

01.06.2012. u 16:32h
Izvor: RTV Yueco
Zeitgeist pokret Subotica i regionalni Arhus centar iz Subotice odlučili da prirede dan humanosti prema životinjama.
"Alex dan" na Otvorenom Univerzitetu

 Oni će sutra u 17 časova na Otvorenom univerzitetu, u sali bioskopa Eurosinema, organizovati humanitarnu kaciju “Aleks dan”. Akcija će se sastojati od prezentovanja rada, stanja, i potreba azila Alex, projekcije nekoliko kratkih, zanimljivih i edukativnih dokumentaraca na temu zaštite životinja i prirode, kao i tribine sa predavanjima veterinara o odgovornom vlasništvu i prednostima sterilizacije kućnih ljubimaca.

Azil Alex je privatni azil za napuštene pse koji se nalazi u Subotici i u kome ima oko 600 pasa. Opstaju zahvaljujući entuzijazmu i požrtvovanosti nekoliko volontera. U teškoj su situaciji i treba im pomoć u hrani, lekovima, dezinfekcionim sredstvima, tabletama protiv endoparazita, sredstvima protiv buva i krpelja. Trebaju im kućice za pse, građevinski materijal, stare šerpe, ćebad i novac za veterinara.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2099
Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

bioskop Eurocinema

napušteni psi

azil alex

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.