Komentara: 52
Pregleda: 10224

Aleksandar Vučić sutra sa migrantima i na otvaranju pogona u Svarovskom

02.09.2015. u 14:21h
Izvor: Subotica.com
Premijer Srbije će sutra sa ministrom policije, ministrom za socijalna pitanja i nemačkom ministarkom posetiti Suboticu i Kanjižu, a zatim će prisustvovati otvaranju proizvodnog pogona Svarovskog u privrednoj zoni Mali Bajmok.
Aleksandar Vučić sutra sa migrantima i na otvaranju pogona u Svarovskom

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić će sa ministarkom za evropske integracije nemačke Pokrajine Bavarske Beatom Merk, ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem i ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandrom Vulinom, boraviće sutra u Kanjiži i Subotici.

Premijer Vučić i članovi delegacije će prvo posetiti Prihvatni centar za migrante u Kanjiži (Vašarište), a nakon toga u 11 časova obići prostor i objekat koji će biti rekonstruisani za smeštaj migranata u Subotici, u blizini stare ciglane.

Kako je najavljeno Vučić će sutra prisustvovati i otvaranju proizvodnog pogona kompanije Svarovski koji je sa gradnjom počeo 2014. godine. Kako je ranije najavljivano, u prvoj fazi te investicije planirana su ulaganja u iznosu od 15 miliona evra, a u pogonu bi trebalo da radi oko 600 radnika.

Kompanija Svarovski u 120 zemalja zapošljava oko 25.000 ljudi, a odlučila je da otvori pogon u Srbiji nakon zatvaranja fabrika u Češkoj i Kini.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 52
Pregleda: 10224

Povezane vesti

Povezane teme

migranti

migranti u subotici

Aleksandar Vučić

ilegalni migranti

izbegla i raseljena lica

izbeglice

aleksandar vulin

nebojša stefanović

subotička ciglana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.