Komentara: 0
Pregleda: 4033

Akcija za najmlađe u Apoteci Subotica

21.11.2016. u 18:10h
Izvor: Subotica.com
Apoteka Subotica obeležila je Međunarodni dan deteta u ogranku 3 kod Dečjeg dispanzera.
Akcija za najmlađe u Apoteci Subotica

Treću godinu za redom akcijom za najmlađe, Apoteka Subotica priključila se obeležavanju dana, koji je u  okviru borbe za dečja prava ustanovila Generalna skupština Ujedinjenih nacija 1954. godine. Svi mališani koji su tokom današnjeg dana posetili ovu apoteku, specijalizovanu za decu i trudnice, od farmaceuta su dobili prigodan poklončić.

- Na ovaj dan  podsećamo na to da je neophodno da se svoj deci  obezbede ista prava, pravo na život, pravo na obrazovanje i da im se obezbedi blagostanje. Pripremili smo deci svih uzrasta poklončiće, imamo vitaminske bombone, pastile za grlo, vlažne maramice,kreme i balone koji će razveseliti sve koji danas dođu u apoteku. Cilj nam je da tokom celog dana, napravimo lepšu atmosferu za decu, koja inače svakog dana dolaze u ovu apoteku i koja su naši mali pacijenti - kaže farmaceut Apoteke Subotice, Jelena Pavlović.

Akcija za najmlađe u Apoteci Subotica

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4033
Povezane teme

apoteka subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.