Komentara: 14
Pregleda: 26362

Akcija u butiku “Woodo”

20.10.2014. u 15:02h
Izvor: Subotica.com
Poznati subotički butik “Woodo” koji se nalazi u ulici Matka Vukovića 9 postoji od 2007. godine. Uspešno posluje već punih 7 godina a u ponudi se mogu naći muška i ženska garderoba, torbe, kaiševi, kape, šalovi i drugi artikli.
Akcija u butiku “Woodo”

Butik “Woodo” je jedan od maloprodajnih objekata koji ima izgrađenu bazu vernih kupaca najviše zbog toga što uvek u svom asortimanu ima moderne i aktuelne modele. Butik “Woodo” se bazirao na ponudu odevnih artikala pre svega za mlade sa akcentom na “casual” stil.

Uz odličan izbor programa od teksasa, košulja, majica i drugih artikala u butiku “Woodo” se mogu naći i predmeti iz ponude brenda Shooter. Shooter je nastao kao izraz mladalačke energije.

Dizajneri koji rade na brendu Shooter prate i postavljaju standard u modnoj industriji. Ovaj brend se proizvodi u pogonima u zemlji i inostranstvu uz kontinuiranu kontrolu kvaliteta kako bi se zadovoljili visoki standardi domaćeg i inostranog tržišta ali i sopstvena percepcija o kvalitu.

Akcija u butiku “Woodo”

Za svoje verne kupce butik “Woodo” je spremio akcijsku ponudu na odabrani zimski program. Popust na odredjene artikle iz zimskog programa iznosi 30% (informacije u butiku na licu mesta o artiklima koji su na sniženju). Akcijska ponuda traje do isteka zaliha. Deo aktuelne ponude pogledajte i na slikama iz povezanog albuma, a dodatne informacije možete dobiti putem telefona: 024 523 989.

Izvor: Subotica.com
Akcija u butiku Woodo Akcija u butiku Woodo Akcija u butiku Woodo Akcija u butiku Woodo Akcija u butiku Woodo Akcija u butiku Woodo Akcija u butiku Woodo Akcija u butiku Woodo
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 26362
Povezane teme

woodo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.