Komentara: 15
Pregleda: 4106

Akcija SDS: "12 meseci Vlade, 12 neispunjenih obećanja"

27.04.2015. u 19:12h
Izvor: RTV City
Socijaldemokratska stranka je danas organizovala akciju pod nazivom "12 meseci Vlade, 12 neispunjenih obećanja" koja je održana u 12 gradova u Srbiji.
Akcija SDS: "12 meseci Vlade, 12 neispunjenih obećanja"

Akcija, koja je simbolično organizovana na dan godišnjice Vlade, odvijala se istovremeno u svim gradovima u “5 do 12”. U Subotici, kao i ustalih 11 gradova, na glavnom gradskom trgu, funkcioneri ove stranke su delili letke i razgovarali sa građanima.

“Izašli smo sa 12 ključnih obećanja koje je premijer u svom ekspozeu dao u Skupštini, a od tih 12 obećanja zapravo ni jedno nije ni ispunjeno, ali da budem precizna, ni na putu da bude ispunjeno. To što nije ispunjeno vremenski, možemo da kažemo da je godinu dana malo da bi se neka od tih obećanja ispunila, ali kako stvari stoje nisu ni na dobrom putu da budu ispunjena, jer je to lako proceniti prema načinu na koji se radi, da se otsvarenje tih rezultata koje je dao premijer u svom ekpozeo u neko dogledno vreme, neće desiti. I zato smo mi rešili da pomognemo, ovo je stvari jedna vrsta pomoći, da ukažemo i građanima, ali i Vladi da ta obećanja i realizacija, odnosno ispunjenje tih obećanja ne idu u dobrom pravcu. U cilju nekog boljeg života koji ova zemlja treba da dočeka želimo i sadašnjoj Vladi na neki način da ukažemo na propuste, ali i građanima šta bi to bilo što bi trebalo da se uradi da bi se zaista ispunila obećanja koja su data. U ovom letku koji delimo, postoje i rešenja, dakle nismo oni koji su samo kritizeri, nećemo samo reći ovo ne valja, nego ako ne valja šta je to što treba uraditi da bi se desilo ono što je obećano.” rekla je prof. dr Uranija Kozmidis Luburić, član Političkog saveta SDS-a.

Izvor: RTV City
SDS: "12 meseci Vlade, 12 neispunjenih obećanja" SDS: "12 meseci Vlade, 12 neispunjenih obećanja" SDS: "12 meseci Vlade, 12 neispunjenih obećanja" SDS: "12 meseci Vlade, 12 neispunjenih obećanja" SDS: "12 meseci Vlade, 12 neispunjenih obećanja" SDS: "12 meseci Vlade, 12 neispunjenih obećanja" SDS: "12 meseci Vlade, 12 neispunjenih obećanja" SDS: "12 meseci Vlade, 12 neispunjenih obećanja"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 4106
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.