Komentara: 3
Pregleda: 3327

Akademija Oxford - godinu dana uspešnog poslovanja u Subotici

24.11.2015. u 14:54h
Izvor: Subotica.com
Pre više od godinu dana je u Subotici započela sa radom filijala Akademije Oxford. Iako relativno mlad centar, svojom profesinalnošću, posvećenošću i kvalitetom izborila se za vodeće mesto.
Akademija Oxford - godinu dana uspešnog poslovanja u Subotici

Akademija Oxford ima dobre rezultate koji se prevashodno ogledaju u broju upisanih polaznika mnogobrojnih kurseva koje imaju u ponudi. Glavna filijala Iz koje je sve poteklo, nalazi se u Jagodini. Veliki centri nalaze se u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i u još dvadeset filijala. Neskromno možemo reći da su svetski poznati, što pokazuju i reference koje imaju od Ambasadi raznih zemalja.

Škola stranih jezika u Subotici, pruža mogućnost učenja više od 30 stranih jezika, uz pomoć najsavremenijih programa i metoda rada. Zapošaljava više od 30 diplomiranih profesora jezika.  Pored engleskog, nemačkog, mađarskog, španskog i italijanskog jezika u Akademiji Oxford mogu se naučiti japanski, kineski, arapski, norveški, švedski i mnogi drugi jezici. Dovoljno je da izrazite želju i naći će načina da Vam izađu u susret. Trenutno je upisano preko 200 polaznika na grupnim kursevima i više od 90 na individualnim.

Akademija Oxford - godinu dana uspešnog poslovanja u Subotici

Kurseve možete pohađati, grupno, individualno I naravno online. Pruža Vam se mogućnost grupne nastave dva puta nedeljno po 90 minuta ili individualne nastave u zavisnosti od Vaših potreba i želja dogovara se intenzitet časova. Vrše se pripreme za međunarodno priznate sertifikate kao što su: Toefl, Cambridge, Goethe I mnoge druge, što polaznicima daje sigurnost pri polaganju pomenutih.

Akademija Oxord pruža usluge prevođenja na svim stranim jezima, što pismenog sa overom sudskog tumača, bez overe sudskog tumača, tako i sve vrste usmenog prevođenja. 

U Akademiji Oxford se takođe možete stručno osposobiti. Najaktuelniji stručni kursevi su: zidar, zavarivač - sa atestom, barmen, baštovan, vodoinstalater, građevinski, limar, kamenorezac, grnčar, kuvar, poslastičar, pekar, mesar, stolar, konobar, automehaničar, autoelektričar, krojač, bravar, keramičar, moler, gerontodomaćica, gerontonegovateljica, časovničar, frizer, manikir, pedikir, maser, šminker, kurs za web dizajn, knjigovodstveni kurs, poslovnisekretar- asistent, daktilografski kurs i drugi.

Nakon završene obuke sručnog kursa, polaznik polaže stručni ispit, koji se sastoji iz pismenog I usmenog dela. Po uspešno položenom ispitu dobija Sertifikat, Dilomu i Dodatak diplomi, što mu olakšava put pri pronalaženju posla.

Akademija Oxford - godinu dana uspešnog poslovanja u Subotici

U ponudi Akademije Oxford je i Školu računara. Ona je zvanični ECDL (European ComputerDriving Licence) TEST CENTAR. Pored ECDL kursa pri Školi računara su još mnogi  drugi kursevi. Najbiitnija  stvar je da posle posete kurseva Akademije Oxford, Vi imate temeljno stečeno znanje!

U prostorijama Akademije Oxford će Vas uvek dočekati ljubazno osoblje, od koordinatora do profesora. Osećaćete se prijatno u opušenoj atmosferi u savremeno opremljenom prostoru. Prostorije Akdemije Oxford  nalaze se na adresi: Korzo 1/4, I sprat. Radno vreme je od 08 – 21h. Kontakt telefoni: 024/555-622 i 069/30-80-622. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3327

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.