Komentara: 15
Pregleda: 5085
Foto

AD "Tržnica" asfaltirala pešačku stazu na prednjem delu Buvljaka

22.09.2015. u 16:24h
Izvor: Subotica.com
Na robnoj pijaci "Buvljak" u toku su radovi na asfaltiranja staze na prednjem delu ovog tržnog kompleksa koja će sada biti znatno šira jer je maksimalno iskorišćen prostor raspoloživ za ovu namenu.
AD "Tržnica" asfaltirala pešačku stazu na prednjem delu Buvljaka

Posle dugo godina staza ispred Buvljaka biće konačno asfaltirana, a okolna površina će biti znatno bogatija zelenilom. Tim povodom obišli smo završne radove na ovoj javnoj površini i uverili se da je ostvaren značajan napredak.

- "AD Tržnica, kao društveno odgovorno preduzeće, u saradnji sa Direkcijom za izgradnju grada Subotice finansirala je asfaltiranje javne površine oko 1.200 m2 trotoara koji je bio u potpnosti uništen i nije bio više za upotrebu. Osim asfaltiranja izvršili smo i ozelenjavanje javne površine sa 36 stabala Jasena."  - izjavio je Branislav Joka direktor AD "Tržnica" i dodao da je ovim primerom preduzeće pokazalo da osim brige o unutrašnjem uređenju tržnog kompleksa brine se i o površinama koje su van njega, te da je to samo početak brige kako o zakupcima tako i o posetiocima Buvljaka.

Buvljak radi svakog dana! - Akcionarsko društvo "Tržnica" obaveštava kupce da Robna pijaca "Mali Bajmok" nije menjala radno vreme. Popularni Buvljak je radnim danima, subotom i nedeljom otvoren za kupce od 6 do 17 časova.​

Po rečima direktora AD "Tržnica" u planu je da se pojača higijena unutar i oko Buvljaka, a u tome će im u mnogome pomoći specijalna mašina za održavanje higijene pijačnog prostora koja je nedavno nabavljena a već uveliko se koristi. U planu je i postavljanje više kanti za otpatke, kao i označavanje pešačkih prelaza kako bi se posetioci mogli bezbednije kretati u krugu Buvljaka, a ta inicijativa će biti predložena Direkciji za izgradnju grada i Mesnoj zajednici.

Radove na asfaltiranju ove staze "Tržnica" će  finansirati sa 1,5 milion dainara.

Nešto više oko aktivnosti AD "Tržnica" na lokaciji Buvljaka govorila je Gordana Bogdanović, marketing menadžerka AD "Tržnica".

AD "Tržnica" asfaltirala pešačku stazu na prednjem delu Buvljaka

- "Dugoročan plan našeg preduzeća je pre svega unapređenje infrastrukture i uređenje pijace, a u cilju što uspešnijeg poslovanja. Kao i prošle godine tako i ove Tržnica je nastavila da radi na realizaciji svih značajnih aktivnosti, pre svega na Robnoj pijaci Mali Bajmok gde je urađeno ozelenjavanje javnih površina, čeono zatvaranje prve i druge hale. U planu je rekonstrukcija dela druge hale koja će biti namenjena pre svega prodaji prehrambenih artikala i robe široke potrošnje."  - rezimirala je Gordana Bogdanović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 5085
Povezane teme

Buvljak

subotički Buvljak

asfaltiranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.