Komentara: 2
Pregleda: 1947

21 medalja subotičkih gimnastičara na turniru u Novom Sadu

10.12.2014. u 12:44h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda u Novom Sadu gimnastičari GD "Partizan Željezničar" učestvovali su na DKMT Kupu i međunarodnom Memorijalnom turniru "Laza Krstić i Marica Dželatović".
21 medalja subotičkih gimnastičara na turniru u Novom Sadu

Na DKMT Kupu učestvovali su klubovi iz Mađarske, Rumunije i Srbije, dok je na Memorijalu "Laza Krstić i Marica Dželatović" učešće uzelo 17 zemalja.

U prvoj kategoriji (do 10 godina) takmičili su Dušan Budimir i Andrej Mesaroš. U ukupnom plasmanu Budimir je zauzeo treće mesto, a Mesaroš četvro mesto. U finalu na spravama Budimir je osvojio bronzane medalje na parteru, konju sa hvataljkama i vratilu, srebro na krugovima i preskoku, a zlatnu medalju na razboju.

Takmičari u prvoj kategoriji bili su; Dušan Budimir, Andrej Mesaroš i Mario Bošnjak. U višebojskom takmičenju Budimir je zauzeo 6. mesto, Mesaroš 10., dok je Bošnjak takmičenje završio na 12. mestu. U finalu po spravama Dušan Budimir je osvojio bronzanu madalju u vežbi na krugovima

U drugoj kategoriji (11-12 godina) GD "Partizan Željezničar" imao je dva predstavnika - Kristijana Gombaša i Aleksandra Subića. U ukupnom plasmanu Gombaš je zauzeo prvo mesto, dok je Subić zauzeo treće.

U finalu na spravama Gombaš je osvojio ukupno 5 zlatnih medalja i to na parteru, konju sa hvataljkama, preskoku, razboju i vratilu. Drugi Spartakov takmičar Subić je osvojio bronzu na konju sa hvataljkama, krugovima, srebro na parteru, preskoku i razboju.

U drugoj kategoriji GD "Partizan Željezničar" nastupio je sa tri takmičara: Kristijana Gombaša, Aleksandra Subića i Olivera Nikolovskog. U višeboju Gombaš je zauzeo 4. mesto, Subić 14., dok je Nikolovski bio 15.. U finalu na spravama Gombaš je osvojio srebro na preskoku.

Sa ova dva takmičenja, subotički gimnastičari poneli 21 medalju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1947
Povezane teme

gimnastika

gimnastičarski klub partizan željezničar

gimnastičarsko društvo partizan željezničar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.