Komentara: 3
Pregleda: 11271

2. Sajam venčanja u Subotici

23.03.2013. u 15:53h
Izvor: RTV Yueco
2. Sajam venčanja u Subotici

U Atrijumu hotela "Galleria", održan je drugi po redu Sajam venčanja. Organizator Sajma je sam hotel, a cilj je da se mladencima na jednom mestu predstavi sve ono što im je potrebno na dan venčanja.

Na ovogodišnjem Sajmu venčanja, mladenci su imali priliku da se upoznaju sa ponudama Agencija za dekoracije, kozmetičkih i frizerskih salona, salona venčanica, prodavnica odela i mnogih drugih.

"Design Floral" Danijela Varga je agencija za dekoraciju koja se šarolikim programom predstavila na Sajmu. Sedište Agencije je na samom ulazu u hotel "Galleria".

Sajam je trajao od 11 do 18 časova, a inicijator Sajma je hotel "Galleria".

2. Sajam venčanja u Subotici

Suzana Mančić predstavila svoju prvu knjigu: "Neukrotivo srce"

Centralni momenat bila je promocija knjige Suzane Mančić, a nakon toga je usledila degustacija nekih proizvoda hotela, poput svadbene torte, koktela i šampanjca.

U nastavku pogledajte fotografije:

Izvor: RTV Yueco
Sajam venčanja (specijalni gost: Suzana Mančić) Sajam venčanja (specijalni gost: Suzana Mančić) Sajam venčanja (specijalni gost: Suzana Mančić) Sajam venčanja (specijalni gost: Suzana Mančić) Sajam venčanja (specijalni gost: Suzana Mančić) Sajam venčanja (specijalni gost: Suzana Mančić) Sajam venčanja (specijalni gost: Suzana Mančić) Sajam venčanja (specijalni gost: Suzana Mančić)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 6 dana
Komentara: 3
Pregleda: 11271

Povezana vest

Povezane teme

hotel galleria

sajam venčanja subotica

subotica venčanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.