Komentara: 13
Pregleda: 14004

180 novih radnih mesta za Subotičane

15.04.2011. u 17:16h
Izvor: RTV Yueco
180 novih radnih mesta za Subotičane

U Subotici se za nekolliko meseci otvara call centar, Multikompanije “Studio moderna” koji će zaposliti 180 radnika. Ova kompanija bavi se televizijskom prodajom i posluje u 24 zemlje Istočne Evrope. Prvi call centar u Srbiji otvoren je u Novom Sadu i zadužen je za prodaju samo u našoj zemlji, dok će subotički call centar biti zadužen za prodaju i u susednoj Mađarskoj. Ono što je posebno za ovu kompaniju, ovom prodajom mogu da se bave i lica koja su već zaposlena na nekom radnom mestu.

Kompanija “Studio moderna” poznata je po proizvodima kao što su Dormeo jastuk i Kosmodisk, a njihov način prodaje osim televizijskog, jeste maloprodaja i veleprodaja. Posao je uglavnom sveden na direktan kontakt sa kupcima i ponudom postojećih asortimana. Kada je reč o zapošljavanju, konkretnih uslova nema.

Ova kompanija uma 4 800 zaposlenih u Istočnoj Evropi, a dogovor oko poslovanja u Subotici, prema njihovim rečima, bio je iznenađujuće profesionalan i efikasan, što potvrđuje i gradonačelnik Subotice Saša Vučinić, koji je istakao da nikada lakše i brže nisu obavili poslovne razgovore.

Plan je da u naredna tri do četiri mesaca call centar počne sa radom u Subotici, za šta će biti potrebno 180 radnika. Ukoliko ocene da prodaja krene kao što se i očekuje, kapaciteti će biti prošireni i biće u ponudi nova radna mesta. Budući radnici imaće fiksni i stumulacioni deo plate, koji zavisi od ažurnosti zaposlenog.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 22 časova
Komentara: 13
Pregleda: 14004
Povezane teme

Saša Vučinić

poslovi Subotica

posao Subotica

radna mesta Subotica

Call centar Subotica

Studio Moderna

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.