• Broj pregleda: 211

Moja Garaža

PHP programer

Mesto zaposlenja: Subotica
Rok za konkurisanje: 25.01.2017.
Postavljeno pre 7 dana i 15 časova

PHP programer

Subotica

Moja Garaža je treći najveći automobilski sajt u Srbiji. Mesečno ga poseti oko pola miliona ljudi, a deo je Infostud grupe i Polovnih Automobila od 2012. godine.

U prethodnom periodu tim Garaže se bavio upoznavanjem svojih korisnika i istraživanjem svog biznis modela. U 2017. godinu Garaža ulazi sa jasnom vizijom da postane mesto koje pomaže vozačima da budu bolji u kupovini, održavanju i prodaji automobila.

Tražimo novog člana tima, programera, koji će aktivno učestvovati i doprineti ostvarenju te vizije, kroz lin (lean) način rada i razvoj, zasnovan na rezultatima testiranja pretpostavki, podacima o korisnicima i potvrđenom učenju.

Za Garažu su programeri koji su na njoj radili rekli da je arhitekturalno “masterpiece“, i da na njoj može dosta da se nauči, jer se koncepti koji se na njoj koriste ne mogu lako naći. Što se tiče samih tehnologija, PHPJavaScript te verovatno neće iznenaditi jer njima već dobro vladaš, ali su Neo4J i Mongo DB izbor na koji se ne nailazi često.

Nudimo rad u malom timu, u kome svojim idejama i rešenjima možeš direktno da utičeš na biznis odluke i razvoj. Pored redovne plate, očekuju te još i razne povlastice: bazen, teretana, velnes, sistematski pregledi, dotacije za jaslice i vozačku obuku. A kao član tima imaćeš priliku i da o našem trošku pohađaš seminare i obuke iz oblasti biznisa i tehnologija koje su ti bitne za rad i dalje napredovanje.

Ako smatraš da si ti osoba koju tražimo, prijavi se na konkurs do kako bi te uputili u ostatak priče.